OPŠTI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Marić odbio zahtev Jovane Jeremić, a onda je nastala ludnica!

Autor:

Vesti

20.11.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Psihijatar Jovan Marić imao je jutros video uključenje, iz stana iz koga ga izbacuje njegov sin Mateja, u jutarnji program televizije “Pink”.

OPŠTI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Marić odbio zahtev Jovane Jeremić, a onda je nastala ludnica!

Foto: republiaka.rs

Voditeljka Jovana Jeremić u studiju je bila sa advokatom sina Mateje i bivše žene Marića. Svađa je nastala u samom startu gostovanja kada je Marić optužio advokata da je bio u zatvoru jer je optužen za mito i korupciju, što je ovaj dematovao.

Voditeljka Jovana Jeremić tražila je od Jovana Marića da pokaže stan u kom živi i Nigerijku koja je sa njim. Psihijatar je to oštro odbio, a onda je krenuo haos, navodi Blic.

Na voditeljkino pitanje da li je imao odnose sa mladom devojkom i da ona ima takva saznanja, jer joj je stigla poruka od njegovog prijatelja, Marić je “puk'o” i pored negiranja rekao Jovani da će posumnjati u njenu inteligenciju.

Na pitanje da li je Nigerijka prijavljena u Beogradu, Jovan Marić je odgovorio:

- Nije prijavljena, što bi bila prijavljena?! Ona ovde čisti kuću, a ja joj plaćam školovanje i ima gde da jede i spava.

Advokat sina izneo je papir i sudsko rešenje sa kojim je tvrdio da je Marić sina, kada je imao deset godina, i ženu izbacio na ulicu, menjao bravu na stanu, kao i da je fizički maltretirao suprugu.

- Sram vas bilo! Lažete! Brukate advokatsku profesiju. Nikad nisu bili izbačeni na ulicu, otišli su kod njene sestre.

Foto: youtube.com/TVKopernikus

Jovan Marić

U toku emisije su se konstantno prepucavali Marić, iz svog doma, i Jovana i advokat iz studija. U jednom momentu su se voditeljka i njen gost glasno smejali na odgovore Marića, pa je čak Jeremićeva sela ispod stola, što je kamera snimila.

Advokat: - Dobili smo presudu u januaru po kojom je Aleksandra Marić obavezna da se sa svim licima i stvarima iseli iz tog stana. Sad se Jovan setio da ima sina kada treba da se seli, a nije se setio punih 10 godina kada ga je izbacio, rekao je advokat i nastavio:

- Paralelno je trajao postupak za nasilje u porodici protiv Jovana, sud je doneo presudu u kome je izrečena mera upravo prema Jovanu jer je vršio nasilje prema bivšoj supruzi. I fizički i verbalno ju je zlostavljao pogrdnim rečima, da će je uništititi i da je on moćan i da će voditi medijsku kampanju protiv nje, što sada i radi.

Uz ove opaske je dodao da Jovan sebe predstavlja kao žrtvu, a da zapravo sud pokazao da Aleksandra nema više pravo na taj stan, iako je pokušala da uz Jovana taj stan prisvoji.

- Jovan laže i nije bez imovine, on je letos kupio stan u Kraljice Natalije na ime ćerke, želi samo sebe da predstavi kao žrtvu, smatra advokat.

Jovan Marić se veoma uzbudio i optužio advokata da je "najveći lažov i da mu treba oduzeti licencu".

- Te 1999. godine je stan kupljen, tada sam bio u braku sa Aleksandrom Marić već 20 godina, imamo ćerku zajedno. Zatim 2001. brak počinje da se kvari i rađa mi se vanbračno sin Mateja. Onda se 2003. razvodim od Aleksandre Matić i sklapam brak sa Danijelom, Matejinom majkom, priča Marić i dodaje:

- Nakon toga Danijela mi kaže da pošto imam ćerke obezbedim i sina, jer sam star i ko zna do kada ću živeti. Da ne bi ona posle moje smrti se sa njima sudila za imovinu. Ja je poslušam i pravim ugovor o poklonu da nakon moje smrti ovaj stan pripadne Mateji. Ja sam napisao da bude on vlasnik, ali se nisam obezbedio rečenicom da mogu da živim u stanu do smrti, objasnio je Jovan.

Za kraj emisije imali su i advokat i Marić završnu reč.

Advokat: Da ostavi Matiju da živi i da ne upire prstom u njega njegov biološki otac. Neka sud radi šta treba, a on neka ga ostavi.

Marić: Sine Mateja ako dozvoliš da te mangupi prevare ja te žalim. Nemoj da dozvoliš da izbaciš starog bolesnog oca da spava na ulici.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

21.11.2021 08:38

Marić ima više nekretnina. Pre nekoliko meseci je kupio još jedan stan.

Svedok

26.11.2021 18:28

U hajr udruženju tesi zrtve nasilja... Manijak..