PRAVO IZ HOLIVUDA U SRBIJU: Otkriveno koji glumac će glumiti unastavku filma JUŽNI VETAR, kada ga budete videli pašće vam vilica! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelji filma ,,Južni vetar" odlučili su da publici otkriju koji glumac sa holivudske scene će biti u nastavku ove akcione i turbulentne priče.

PRAVO IZ HOLIVUDA U SRBIJU: Otkriveno koji glumac će glumiti unastavku filma JUŽNI VETAR, kada ga budete videli pašće vam vilica! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

 U nastavku filma ,,Južni vetar" publika će imati priliku da vidi svetsku zvezdu glumišta, a sada je otkriveno zvanično i kome se radi. Naime, na premijeri filma ,,Južni vetar - Ubrzanje", glumci, kao i rediteljm Avramović istakao je će da publika u samom nastavku imati priliku da se iznenaditi ličnostima koji će se pojaviti. 

Na pitanje da li će biti glumaca iz inostranstva, ostao je misteriozan, ali je sada poželeo dobrodošlicu Majklu Medsenu, koji je pristao da se pridruži ekipi filma. Na Instagram profilu Avramović je objavio fotografiju uz koju je napisao toplu dobrodošlicu ovom svetski poznatom glumcu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Južni vetar

 

- Biće glumaca i u seriji, ne samo filmu, ali ne mogu još da otkrivam imena. Neke ugovore smo već potpisali i ta stvar je završena, s nekima smo još u pregovorima, ali ne smem još da pričam o tome - rekao je Avramović, a na pitanje da otkrije makar "koliko ih je" kaže:

Republika

Foto: youtube.com/Južni vetar

Miloš Biković Južni vetar

 

 - Četiri! Biće ih četvoro u seriji, a za film ćemo da vidimo, biće ih dosta više! Dovodimo 2 holivudske i 2 ruske zvezde od kojih je jedna legendarna i u narednih mesec dana ćemo možda moći da otkrijemo više. Naredni film i druga sezona serije neće biti samo balkanski već evropski projekat, a scenarijom sam prezadovoljan. Stalno ga čitam i nestrpljiv sam da počnemo sa snimanjem. Već u aprilu, maju počinjemo snimanje 2. sezone serije, nakon čega snimamo i treći film. Bližimo se kraju sage, ali možda se opet sretnemo -  zagonentno je rekao tada Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladimir

22.11.2021 09:40

Madsen danas glumi i za 100 dolara ako ga prvo neko uopšte i pozove ...