ONA SE UGOJILA I RAŠČUPANA, NJEMU SMRDE NOGE I STALNO PODRIGUJE: Šok priča srpskog igumana hit na mrežama, OVO JE POUKA (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenije Jovanović, iguman manastira Svetog Petra i Pavla kod Mionice, posavetovao je ljude da paze na svoj izgled kako bi bili privlačni svom bračnom drugu.

ONA SE UGOJILA I RAŠČUPANA, NJEMU SMRDE NOGE I STALNO PODRIGUJE: Šok priča srpskog igumana hit na mrežama, OVO JE POUKA (VIDEO)

Foto: youtube.com/Nikola Jankovic

Arsenije poručuje da se mnogi "sređuju i doteruju" samo tokom upoznavanja i zabavljanja.

- Nakon toga, aj zdravo. On više ne obraća pažnju na sebe, ona se ugojila, raščupana... On pustio stomak, smrde mu noge, podriguje... Do mnogo gorih stvari - kaže iguman.

On podseća da moramo voditi računa o tome da smo uvek privlačni. Žene mu, kako kaže, dolaze i govore da ih vara muž.

- A ona onako sva nešto... Ja kažem: "pa doteraj se malo, sestro". Budimo privlačni - zaključuje iguman Arsenije.

Podsetimo, Arsenije Jovanović je monah već 30 godina, a pre toga je završio Treću beogradsku gimnaziju 1975. godine. Želeo je da upiše Akademiju likovnih umetnosti, ali je po očevim nagovorom odustao. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 1987. godine.

Tokom studija, bavio se muzikom i družio sa ​najpopularnijim beogradskim i jugoslovenskim rok muzičarima toga doba, poput Milana Mladenovića, Bojana Pečara i Margite Stefanović, članova grupe Ekatarina Velika (EKV). 

Arsenije otvoreno govori o uticaju droge, naročito heroina, na tadašnji svet mladih i kako je većina njegovih prijatelja zbog toga izgubila živote. Priznaje i da je sam bio zavisnik i da je to jedan od motiva zašto često govori o štetnosti droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading