DOKTORKA NAPUSTILA IVERMEKTIN GRUPU: Evo kako je obrazložila odluku!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prof. Valentina Arsenijević Arsić, istaknuta članica Viber grupe u kojoj se savetovalo korišćenje ivermektina u lečenju korone, napustila je grupu nakon što je stiglo mišljenje Medicinskog fakulteta o korišćenju tog leka za stoku u lečenju koronavirusa.

Republika

Foto: youtube.com/ printscreen

Valentina Arsić Arsenijević

- Uvažene kolege, dragi članovi grupe, upravo je stiglo obaveštenje da su eksperti dve katedre Medicinskog fakulteta (Katedra za Mikrobiologiju i Katedra za Imunologiju) dostavile zvanično obaveštenje Dekanu Medicinskog fakulteta. Shodno iznetim činjenicama i podacima, stav Instituta za mikrobiologiju i imunologiju Medicinskog fakulteta u Beogradu je da ivermektin ne treba primenjivati u svrhe prevencije i lečenja infekcije virusom SARS-CoV-2 i bolesti COVID-19. U tom smislu nisam u mogućnosti da nastavim svoje članstvo na ovoj grupi, pomoc kolegama i pacijentima. Želim vam svako dobro - napisala je prof. Valentina Arsic Arsenijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radosav Tasić

07.11.2021 18:38

Doktorka, da li Vi i Vaše kolege imate podatke i da li ih možete javno saopštiti koliko imate slučajeva pozitivnih ishoda nakon korišćenja ivermektina. Ja sam, po preporuci doktorke koristio ivermektin za ljudsku upotrebu ( u kapsulama), i za razliku od mnogih mojih kolega živ i potpuno oporavljen. Za sve posedujem medicinsku dokumentaciju, rengenski snimak nakon 5 dana, skener nakon 14 dana i rengenski snimak i nalaz sa VMA nakon mesec ipo dana. Ni traga od od upale pluća "staklastog oblika" koja je zahvatila preko 30 % oba plućna krila. Koliko ja znam, kod te doktorke, mog anđela spasioca svi su preživeli. U celoj ovoj jurnjavi za vešticama se zanemaruju rezultati. Pitam se, na osnovu kojih rezultata ili statističkih podataka nabrojani fakulteti izvedoše zaključak. Vreme je najbolji sudija, ko doživi. Pozdrav svim ljudima dobrih namera