ŠEŠELJ FRAPIRAO NACIJU! Optužio Danicu Grujičić da je antivakser, a onda primitivizmom prevazišao i sebe! EVO ŠTA JE NAVEO KAO RAZLOG ZAŠTO SE DOKTORKA TEK NEDAVNO VAKCINISLA!

Autor:

Vesti

25.10.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj sinoć je u emisiji Ht Tvit na TV Pink na najprimitivniji način izvređao poznatu doktorku Danicu Grujičić samo zato što se tek nedavno vakcinisla protiv korone i to prvom Sputnjik vakcinom proizvedenom u Srbiji.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

 

Govoreći o značaju vakcinacije protiv kovida 19, Šešelj je rekao da neki lekari odvraćaju ljude od vakcina i u tom kontekstu pomenu Danicu Grujičić

Šešelj je napomenuo da su među antivakserima najgori lekari.

- Evo primer Danice Grujičić. Tek se nedavno vakcinisala protiv korone, mogla je dosad više puta da umre - rekao je Šešelj.

Kada su ostali gosti stali u odbranu doktorke i napomenuli da je ona dala sjajan primer upravo iz razloga što se vakcinisla prvom vakcinom proizvednom u Srbiji i da je nju čekala, Šešelj je uputio najprimitivniji komentar.

- Šta je čekala, da je prođe menstruacija - odvalio je Šešelj, na šta su ostali gosti zbog neprijatnosti koja je u momentu zavladala u studiju, samo zaćutali.

Trebalo bi naglasiti da je doktorka Grujičić preležala prošle godine koronu i da se nije vakcinisala jer je imala antitela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Миле

06.11.2021 19:38

Кемал Исти као чанак

Ja misljah

06.11.2021 19:45

seselju pokvario si sve dosad.,