SUTRA SE DOBRO OBUCITE: Stiže najhladniji dan, temperature drastično padaju

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

20:12

Četvrtak će biti najhladniji dan ove sedmice.

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Ilustracija

 

Noćas će ponegde padati kiša, na visokim planinama slab sneg. Već ujutru na severu i zapadu razvedravanje, a na jugu novo naoblačenje i padavine.

Još jedan talas hladnog vazduha usloviće ponegde jutarnji mraz, temperatura od nule do 7 stepeni. Najviša dnevna od 6 do 12, hladnije na jugu nego na severu.

U Beogradu noćas kiša, a već sutra zubato sunce. Temperatura do 10 stepeni.

Vreme do kraja nedelje

Petak: Iznad većeg dela zemlje promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u jutranjim satima uz mogućnost slabog prizemnog mraza u severnim i zapadnim krajevima. Na jugu i istoku pretežno oblačno mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 9 do 14 stepeni.

Subota: Na severu i zapadu promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom. Vetar slab severni i  severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 8 do 13 stepeni.

Nedelja: Iznad većeg dela promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, na istoku i juguoistoku pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom uz postepen prestanak padavina. Vetar slab severni i  severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, a najviša od 12 do 16 stepeni.

Komentari (0)

Loading