SLOBINA SNAJKA UPISUJE FAKULTET U PETOJ DECENIJI ŽIVOTA: Muka je naterala da se odluči na ovaj korak

Autor:

Vesti

12.10.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je čekala na ovo...

Republika

Foto: Printskrin/Tanjug/AP

Milica Gajić i Slobodan Milošević

Milica Gajić (44), nekadašnja nevenčana supruga Marka Miloševića, sina bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, kako Objektiv saznaje, rešila je da upiše master studije iz odnosa sa javnošću na Megatrend univerzitetu.

Izvor blizak majci Slobinog unuka za naš list navodi da Gajićeva želi da izuči sve tehnike propagande i odnosa sa medijima, a cilj joj je da jednog dana otvori i sopstvenu agenciju u ovoj oblasti.

– Ona već duže vreme razmišlja o upisivanju postdiplomskih studija. Odnosi sa javnošću su je oduvek zanimali, a budući da joj je sin Marko stasao i sve manje vremena provodi sa njom, konačno će moći da se posveti učenju i usavršavanju. I ranije je bila na rukovodećim pozicijama u više firmi, a jednog dana bi volela da ima sopstvenu agenciju koja bi se bavila odnosima s javnošću, odnosno izradom komunikacionih strategija za klijente – navodi izvor.

Da se Milica sprema za usavršavanje u petoj deceniji života potvrđuje i rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović. Kako objašnjava, pre nekoliko meseci čuo se sa njom i upravo tada mu je i kazala da razmišlja o master studijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Сараџогла

13.10.2021 07:01

Нека буде оно ВСС.Што да не.Него да напишем нешто што може бити да нисте знали.Слобина и Мирина деца Марија и Марко имају само једва завршену осмољетку.Ништа даље!Марија је била у средњој школи изузетно лош ђак где је искључена због бројних неоправданих изостанака.Марко је још у обданишту важио као врло глупаво дете.Видите да Милошевић није умео да своју децу васпита да буду колико толико солидни ђаци те није чудо што је био изузетно лош председник.

Bagro svjetska

13.10.2021 11:08

@Сараџогла, ako nemas sta pametnije nemoj ni ove gluposti, sta ljude danas briga ko je bio dobar a ko los djak. To koristis samo zbog tvoje zlobe i rekla kazala zlobnih traceva