TATIN SIN KUPIO FERARI PA GA SLUPAO PRVI DAN: Marko Milošević se obrukao za sve pare u centru Beograda, a evo gde je zver od 220.000 maraka završila

Autor:

Vesti

08.10.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, ostao je poznat po svojoj bahatosti za vreme vladavine svoga oca, kao i neverovatnoj priči njegove majke Mire Marković da je zaradio 100.000 maraka noseći gajbice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tatin sin: Marko Milošević slupao ferari prvog dana

Sin bivšeg predsednika, između ostalog voleo je i brze i luksuzne automobile, koje je razmenjivao sa svojim prijateljima među kojima je bio Vlada Kovačević Tref koji je likvidiran 1997. godine, a sa kojim je uvezao crveni ferari iz Italije.

Nebojša Tubić Žabac je u emisiji "Balkan info" ispričao da je Marka Miloševića na trke i brzu vožnju navukao upravo Vlada Tref. Njih dvojica su kako kaže dovezli ferari iz Italije, ali je ovaj luksuzni automobil slupan prvog dana.

- Prve pare što su zaradili, odu u Italiju da kupe ferarija. Donesu 220.000 maraka keša, kad su ovi videli keš, odmah zovu pomoć. Kad su karabinjeri došli, odakle pare, koje je poreklo love - ispričao je Žabac.

Kada su karabinjeri videli da se radi o sinu predsednika Srbije Slobodana Miloševića, rekli su da je sve u redu i da novac može da prođe preko granice, priča Žabac o kupovini ferarija.

On u nastavku kaže da je Vlada Tref bio veliki kompleksaš i da je istoga dana morao da se pohvali novim automobilom. On je izvezao ovaj luksuzni automobil kod Ušća i zbog bahate vožnje došlo je do sudara.

Kako priča Žabac, automobil je posle sudara prefarban u žutu boju, a upravo u Tubićevom vlasništvu su ključevi čuvenog ferarija. Kupio je ga, kaže, od sina Vlade Trefa.

Zoran Branković zvani Lepi, jedan od poznatijih pripadnika beogradskog podzemlja tokom devedesetih godina pričao je takođe za "Balkan info" da je Marko svojevremeno blokirao autoput kako bi navodno vežbao za reli trke.

Branković je pričao da je upoznao Trefa u kafiću "Roleks" u Požarevcu dok je trgovao automobilima.

Smrt Vlade Trefa i dalje misterija

U Vladu Kovačevića nepoznati napadač ispalio je četiri hica na parkingu Sava Centra, od kojih ga je samo jedan promašio. Preminuo je na licu mesta 20. februara 1997. godine.

Iako su Marko Milošević i Tref bili prijatelji i saradnici, na osnovu priča određenih ljudi, gajili su ljubav prema istoj ženi. U pitanju je bila Trefova prva žena koju je, navodno, zatekao sa Miloševićem na Kopaoniku. On je tada njen automobil šlep službom poslao nazad za Beograd, a Marku je lupio šamar koji mu, po mišljenju mnogih, sin predsednika nije oprsotio.

Vrlo brzo, pošto je u pitanju drugi put da ga je Tref zatekao sa svojom ženom, Marko se odlučio da organizuje ubistvo svom treneru, prijatelju i saradniku.

Do danas, pozadina ovog zločina nije razjašnjena niti je iko odgovarao za ubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading