ČUDO BOŽIJE NA SVETOJ GORI! Upokojio se NAVIJAČ MONAH, telo mu istrurilo, ali ne i RUKA! EVO ŠTA JE U NJOJ I DRŽAO! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.10.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uredništvo Fejsbuk stranice Prijatelji manastira Hilandara, na kojoj se redovno objavljuju vesti iz ove srpske svetinje, objavilo je neverovatnu priču i sliku o čudu koje se desilo na Svetoj Gori.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Čudo na Atosu, Ilustracija

 

Njihovu priču sa Atosa prenosimo u celosti.

 

- Upokojio se u Gospodu monah Evsevije iz Novog skita. Pre nekoliko dana preminuo je monah Evsevije, poreklom iz Velike Britanije. Dosta puta nam je prosleđivao svoje simpatične fotografije pune spontanosti i detalja monaškog života. Čak i kao monah mnogo je voleo fudbal i bio je veliki navijač Vest Hema. Nažalost, u poslednje vreme nije ga bilo, a danas do nas dolazi tužna a ujedno i radostna vest proviđenja i čuda Božijih - navodi se i nastavlja:

 

- Naime, videvši da ga ispred kelije nema 3-4 dana, dva monaha iz obližnjih kelija ušla su u nju i zatekli upokojenog oca Evsevija, koji je verovatno doživeo infarkt. Iako je njegovo telo gotovo pocrnelo, što se može primetiti na njegovoj levoj ruci, desna ruka u kojoj je bila brojanica, sa kojom se monah do svoje končine molio, ostala je netaknuta i prirodne boje. Carstvo nebesko dragi naš oče Evsevije - zaključuje se u pomenutoj objavi.

Komentari (0)

Loading