ANA BRNABIĆ SAOPŠTILA SJAJNU VEST: U Srbiju je stigao kontigent najnovijih lekova protiv korone!

Autor: Republika

Vesti

08.10.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je u našu zemlju već stigao jedan kontigent najnovijih lekova protiv korona virusa, koji je sada na proveri.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Ana Brnabić o najnovijem leku protiv korone

Ona je, gostujući na RTS-u, rekla da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić borio za te lekove i tokom svoje posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima, da je o tome razgovarao da šeikom Muhamedom bin Zajedom jer, kako je dodala, UAE imaju sve najnovije lekove.

Foto: Tanjug/AP

U Srbiju stigli najnoviji lekovi protiv korone

- Pričamo i sa Evropskom unijom, i sa farmaceutskim kompanijama iz SAD, i Kinom i Japanom i znam da u ovom trenutku imamo već jedan kontigent najnovijih lekova koji je došao i koji je sada kod nas na proveri, kao i da dolaze još dodatni novi lekovi, ali o tome bolje da pričaju lekari zato što ja samo znam da su stigli i da su katastrofalno skupi - rekla je Brnabić.


Dodala je da država budžetira i za to jer je to, istakla je, posao države, da nađe novac, a da struka kaže koji su lekovi najbolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nash

08.10.2021 18:08

Gsdj Brnabic Jedne godine u proputovanju kroz Srbiju u poseti roditeljima, kupih jedan kofer za avion da ne uvredim moje I stavih gibanicu I ajvar sa bocom rakije koju je otac ispekao.. da sve je stiglo do Britanije ali kofer nije preziveo? Kada sam reklamirao kofer , radnik na salteru me pitao gde si kupio kofer? U Srbiji verovatno uvoz iz Kine ? E rece on … ne idi sine dalje na istok sto dalje to tuznije. Naravno dobio sam novi kofer ali ne kupujem dalje od obale?..