ĐOKOVIĆ JE CAR, OBOŽAVAM GA! Zvezdin Amerikanac ODUŠEVIO Srbiju posle DEMOLIRANJA Makabija!

Autor:

Sport

08.10.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak uveče oduševili su Delije sjajnom partijom u Tel Avivu, a na sajtu Evrolige izašao je intervju Nejta Voltersa.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Nejt Volters sa saigračima iz Crvene zvezde, uz ilustraciju Novaka Đokovića

Volters je, sa 17 poena, bio jedan od najboljih pojedinaca u trijumfu nad Makabijem, a Amerikanac je otkrio da je veliki fan Novaka Đokovića, najboljeg tenisera planete.

Košarka je oduvek bila moj omiljeni sport, ali sam se oprobao i u tenisu. Smatram da je dobro probati i druge sportove, da malo promeniš stvari. Tenis je individualni sport i tamo je mentalna snaga veoma bitna. Nije bilo baš sjajno, ali je dobro bilo probati. Igranje tenisa mi je pomoglo za kretanje, brzinu i taj korak sa mentalne strane. Taj faktor mi znači u košarci – rekao je Volters i dodao:

– Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Njegov sam veliki fan. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, zabavno je gledati ga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Volters zadivljen Noletom

Volters je istakao da ne bi baš bilo pametno da igra tenis protiv Đokovića, ali da bi voleo da ga upozna.

 Mislim da ne bih bio dobar u meču sa njim. Baš dugo nisam igrao tenis, tako da ne bih voleo da se sretnemo preko mreže. Bilo bi lepo kada bih ga upoznao. On je sjajan sportista i neko na koga se mnogi ugledaju. Pazi na svoje telo, naporno radi i veoma je talentovan - zaključio je "tenisku temu" Nejt Volters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading