NOVI SAJAM PRIVREDE U STAROJ PAZOVI

Autor: Republika

Vesti

24.09.2021

09:20

Opština Stara Pazova, Regionalna privredna komora Sremskog okruga organizuju 14. Regionalni sajam privrede koji će biti održan u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi 30. septembra i 1. oktobra 2021. godine od 10 do 17 časova, a ovogodišnji partner nemačka kompanija “MTU Aero Engines”. Ulaz je besplatan.

Promo foto

 

Na sajmu će se predstaviti najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

U programskom delu Sajma kroz stručne skupove u saradnji sa državnim institucijama, afirmisanim profesionalcima, konsultantima i izlagačima biće obrađene teme koje neposredno utiču na privredni ambijent i unapređenje privrednih aktivnosti.

Promo foto

 

Veliko intersovanje kao i predhodnih godina izazvaće SAJAM ZAPOŠLJAVANJA gde će renomirane kompanije sa teritorije opštine ponuditi oko 200 radnih mesta svim zainteresovanim posetiocima.

„Pandemija korona virusa onemogućila nas je da održimo Sajam prošle godine, ali ćemo u 2021. dati sve od sebe da ova manifestacija ima još veću vidljivost i - kao i uvek - zalagati se da preduzetnici budu zaštićeni, a da postepenim ulaganjem i razvojem male zanatske radnje postanu velika preduzeća“, poručio je predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović na koferenciji za medije povodom najave  Sajma.

Promo foto

 

On je i naglasio da opština već sada ima 1.000 preduzeća i 3.500 preduzetnika, među kojima su i poznati svetski svetski brendovi, uključujući i jednu od najmlađih u industrijskoj zoni Opštine - nemačku kompaniju „MTU Aero Engines AG“, koja je i partner ovogodišnjeg Sajma.

Opštinska uprava Stare Pazove je, kao dodatnu atrakciju ovogodišnje privredne smotre, za posetioce, izlagače i medije najavila organizovan prevoz i razgledanje otvorenim dvospratnim autobusom industrijske zone i turističkih kapaciteta kojima Stara Pazova poslednjih godina privlači sve veći broj gostiju.

Promo foto

 

Ispred ulaza u sajam biće postavljen punkt za besplatan brzi antigenski test.

Više informacija: www.sajamprivrede.starapazova.rs

Komentari (0)

Loading