MLADA POSLANICA SNS ODRŽALA ČAS POLITIKE ĐILASOVKI: Nevena Đurić rasformirala Draganu Rakić u emisiji

Autor: Republika

Vesti

22.09.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić juče je tokom gostovavanja na RTS pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, pa je tako odbrusila Dragani Rakić, potpredsednici Demokratske stranke, koja se inače nalazi pod potpunom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Nevena Đurić u emisiji na RTS-u

Đurić je istakla da je Đilas prvi pričao da nema vakcina u Srbiji, a potom prvi stao u red da se vakciniše, dodavši da je vakcinisan i predsednik DS Zoran Lutovac.

Meni je nezamislivo da neko danas u Srbiji govori nešto negativno po pitanju toga kako se Srbija izborila sa koronom. To je prosto nedopustivo. Vaš gazda je prvi govorio kako u Srbiji nema vakcina, pa prvi stao u red da primi te iste vakcine. Jeste primili vakcinu, je l’ primio Lutovac vakcinu, je l’ primio Đilas? Svi ste vakcinisani, ljudi moji – rekla je ona.

Đurić je istakla da je sramota da neko govori takve stvari o svojoj državi, te da takvi nikada neće pobediti Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

 

Koja država još na svetu može da se pohvali činjenicom da je izgradila tri kovid bolnice za četiri meseca? Sramota je da dođemo u situaciju da neko ovakve stvari govori o svojoj državi. Srbija je danas napredovala u svakom pogledu, i po pitanju ekonomije, infrastrukture, zdravstva, plata i penzija i po pitanju demokratije, pa je sada dopustivo ono što nikada nije bilo, vi vidite ovde predstavnike koji su van parlamenta, opoziciju vidite konstantno prisutnu na javnom servisu. Mi nemamo problem sa tim jer građani imaju glavnu reč i građani o svemu odlučuju, ovakvi nikada ni Aleksandra Vučića, ni Srbiju, neće moći da pobede – podvukla je poslanica SNS.

Ona je Dragani Rakić poručila da se ona i njene partijske kolege ponašaju kao deca u vrtiću i kao diletanti.

Vas očima ne mogu da vide jer su videli sa kim imaju posla, jer se ponašate kao obično derište u vrtiću i kao diletanti – istakla je Nevena Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

22.09.2021 14:27

Bravo devojko. 💪