OPOZICIJA CIRKULARNO SA SEVERINOM RAZAPINJE PATRIJARHA PORFIRIJA: I Goran Ješić se priključio uvredama

Autor: Republika

Vesti

20.09.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana Patrijarh Profirije glavna je tema u opozicionim krugovima čiji članovi koriste svaku priliku da mu napakoste kako bi mu ukaljali ugled i destabilizovali njegovu vezu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ješić udara Porfirija ispod pojasa

Nakon pevačice Severine Vučković koja je nedavno napala poglavara SPC, šaljući mu na mobilni telefon uvredljive i preteće poruke samo zbog toga jer je u dobrim odnosima sa Milanom Popovićem čija je je ona bivša supruga.

Ovog puta patrijarh se našao na udaru nekadašnjeg Đilasovog kompanjerosa i poptredsednika Demokratske stranke Gorana Ješića koji je na svom tviter nalogu prozvao patrijarha ortodoksnom laži optuživši ga da je bio stalni gost kod Željka Mitrovića na sajmu medija u Las Vegasu.

Ovim komentarom Ješić je aludirao na to da je patrijarh navodno išao u Vegas da bludniči s obzirom na to da je napisao "nije ga išla karta" a kockanje se smatra jednim od poroka. 

Kako neko ima obraza da na ovakav način iznese niz ortodoksnih laži prema poglavaru SPC, neko koga prati imidž "utaje poreza" a svoje bogatstvo stekao je od pelješenja građana Srbije, te tada nije krio da je kupovao luksuzne automobile od po nekoliko desetina hiljada evra.

Njega su i u DS optuživali da je krao stranačke pare, a sada je sebi dao za pravo da otužuje i vređa patrijarha Porfirija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nebojša Berak

21.09.2021 12:12

Ovaj dokazani kriminalac bice manji od makovog zrna a zivo me zanima kakav ce biti u kamenolomu kada bude spremao tucanik. On je odavno zteo za robiju

Митрофан Фуштић Морија

21.09.2021 17:20

Анатемисати га. Непријатељ.