GRČIĆ : Đilasova lična borba zasnovana je na isključivoj mržnji prema predsedniku Vučiću

Autor: Republika

Vesti

09.09.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Milorad Grčić saopštio je da je Đilasova lična borba zasnovana na isključivoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici

Foto: Privatna arhiva

Milorad Grčić kaže da je Đilasova borba mržnja prema Vučiću

Saopštenje Milorada Grčića prenosimo u celosti:

- Borba za svakog čoveka dok se izborni uslovi ne promene"kako je navedeno u poruci građanima u intervjuu koji Dragan Đilas dao juče, znači njegova lična borba koja je zasnovana na isključivoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vuču i njegovoj porodici, a kao dokaz za navedeno je niz godina unazad kojima se isključivo bavi navedenim.

Dok predsednik Aleksandar Vučić govori o tome da je najvažnije sačuvati kontinuirani mir i stabilnost na Balkanu kao i jedinstvo naroda, Djilas poziva na proteste, gradjansku neposlušnost, i jedini instrument su mu nasilni vidovi dolaženja do eventualne vlasti. Građani Srbije njemu nisu važni, on ne priča o urađenom autoputu i otvorenim fabrikama, o ugledu Srbije koji danas ima u svetu. Da mu građani Srbije nisu važni dokazao je dok je bio na vlasti, a sada bi opet Srbiju u sunovrat da povede.

Njegova borba je borba za ličnom vlašću i naknadnom bogaćenju na račun građana Srbije.
Nijedni izborni uslovi njemu nikada neće ni odgovarati, jer je Srbija demokratska država, pa stoga nikada neće ni moći da budu predviđeni izborni uslovi koji omogućavaju nasilno dovođenje na vlast pojedinca koji nema podršku naroda.
A on je nema!

Legalitet i legitimitet sadašnje vlasti jeste nešto što je nesporno, a s obzirom na podršku koju politika Aleksandra Vučića ima u Srbiji imaće je još dugo.

Politika privrednog i ekonomskog razvoja, politika mira i stabilnosti - a narod Srbije to zna da vidi kao sto vidi već godinama u nazad - rekao je Grčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading