TRAVELLEND SE VEĆ SPREMA ZA ZIMSKU TURISTIČKU SEZONU!

Autor:

Vesti

24.08.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija "Travellend", iako još nije završena ni letnja turistička sezona, uveliko se sprema za zimsku.

Republika

Foto: Promo foto

Travellend već priprema aranžmane za zimu

Mada su u ovoj agenciji naveli da će zimska ponuda u mnogima zavisiti od epidemiološke situacije, naglašavaju da će u sigurno imati aranžmane u turističke centre u Srbiji, ali i u Bugarskoj.

- Ponudu za zimovanje u Bugarskoj ćemo plasirati u zavisnosti od epidemioloske situacije. Takođe ćemo u ponudi imati i zimske turističke centre u Srbiji, među kojima je i Stara Planina kao i istoimeni hotel koji je najtraženiji i najprodavaniji među našim gostima - kažu u Travellendu.

Što se tiče uvreda na račun gospodina Gorana Karadžića, direktora JP Stara Planina, u Travellendu kažu:

- Mislimo da je to veoma ružno i nečuveno. On važi za velikog patriotu, Srbina, vizionara...Čoveka koji je među prvima uveo antigenski test prilikom čekiranja, a u sve  u cilju zastite gostiju kao i svih zaposlenih.

Inače, Karadžić je izazvao gnev na društvenim mrežama pošto je uzvratio na uvredu Naimu Leu Beširiju, direktoru Instituta za evropske poslove, koji je za njega rekao da je nepismen.

- Osnovi srpskog jezika, književnosti, retorike i elokvencije državnog uposlenika na visokoj poziciji - ironično je odreagovao Beširi na jedno Karadžićevo gostovanje na TV.

Karadžić je odgovorio na to da ga ne dotiču uvrede čoveka koji se preziva Beširi, aludirajući na njegovu nacionalnost, zbog čega se kasnije izvinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading