LAZANSKI JE TADA SVE OSTAVIO U NEVERICI: Ovako je novinar govorio o HARPU, BIĆETE IZNENAĐENI

Autor: Republika

Vesti

12.08.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno preminuli novinar Miroslav Lazanski, otkrio je u jednoj emisiji koje je, kako je on tvrdio, objašnjenje američkih naučnika o sistemima HAARP.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Miroslav Lazanski

- Geofizički rat postoji, on se izučava. Zamislite kad su grafitnim bombama povećavali količinu padavina za 60-70 odsto, šta mogu sad, ali nisam pristalica teorija zavere. Američko objašnjenje o Harpu je to da je, navodno, ispitivan za komunikaciju preko jonosfere sa nuklearnim podmornicama, podmornica na 500, 600 metara dubine nema komunikaciju. Da li te antene Harp zaista imaju tu funkciju, to je komplikovano reći. Harp je ozbiljna priča u naučnom smislu, da li on stvarno postoji zbog komunikacije sa podmornice ili da se jedan komad planete izloži zračenju, ovo su oskudni podaci - rekao je Lazanski.

Napomenimo da je zvanična naučna definicija o Harpu da je to program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije. Kao i istraživački projekat koji želi da "razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje".

Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading