PRETEĆI GLAS IZ CRNIH UGLANCANIH KOLA: Doktor Kon na meti, o svemu se oglasio na Fejsbuku!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članu Kriznog štaba, epidemiologu Predragu Konu upućene su nove pretnje zbog poziva na vakcinaciju. Doktor je o tome obavestio svoje pratioce na Fejsbuku.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Predrag Kon

- Dosta više o tim vakcinama - još jedan, istina tihi, ali preteći glas iz besnih uglancanih crnih kola upućen mi je ovog jutra - naveo je Kon na svom profilu, a potom i objasnio kako je sam reagovao.

- Osmehnuo sam se jer nema odgovora na jednu ovakvu poruku. Pretpostavljam da čovek veruje da je zdravije primiti virus. Ali nije. Hiljadu puta je bolje vakcinisati se - dodao je Kon.

 

 

Podsetimo, kao što je Republika u više navrata pisala, doktor Kon se nalazio na meti ne samo takozvanih običnih građana već i na meti svojih kolega pa i pojedinih političara.

Tako ga je, svojevremeno, doktor Nestorović ironično predstavljao kao sirenu i šokantnoj video montaži, dok su poznate i verbalne rasprave Kona sa liderom Dveri Boškom Obradovićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čiča

05.08.2021 09:10

Da nije neki rudar iz Čukari Peku ? Krimos kao i ti !!!