BELIVUKOVE UBICE S DIPLOMAMA! Članovi Veljinog ozloglašenog klana imaju FAKULTETSKO OBRAZOVANJE!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko članova kriminalne grupe Veljka Belivuka ima fakultetsko obrazovanje, a mežu njima je i najbrutalniji član klana Marko Miljković Mesar.

Republika

Foto: Starsport, E-Stock

Marko MIljković, Srđan Lalić, Milovan Tadić i Veljko Belivuk

Ubice s obrazovanjem! Nekoliko članova kriminalne organizacije na čijem čelu je Veljko Belivuk poseduje fakultetske diplome, a među njima je i najbrutalniji član klana i Nevoljin najbliži saradnik Marko Miljković Mesar.

Miljković je, tokom iskaza rekao da je završio Fakultet za menadžment u sportu.

- Marko Miljković nije jedini fakultetski obrazovani pripadnik klana. Fakultet je završio i Srđan Lalić, koji je stručnjak za informacione tehnologije i bio je u grupi zadužen za Skaj telefone i tajnu komunikaciju, ali i za trgovinu bitkoinima - kaže izvor Kurira.

Sagovornik otkriva i da se Dejan Tešić, koji se sumnjiči da je učestvovao u četiri ubistva, školovao za policajca.

- Tešić je naveo da radi kao fitnes trener, ali da je završio Višu školu unutrašnjih poslova. Fakultete, i to državni Ekonomski u Beogradu završili su Vlado Georgijev i njegova supruga, inače jedina žena koja se našla u optužnici kao pripadnik ove kriminalne grupe, Slađana Sekulić. Milovan Tadić, koji je bio Belivukovo obezbeđenje i koji je, kako se sumnja, bio zadužen za trgovinu narkoticima, izjavio je da je završio Visoku poslovnu školu - istakao je izvor.

Među uhapšenima, po zanimanju, ima i kuvara, juvelira, ugostitelja, električara... Ono što je interesantno je da je Velja Nevolja, koji se sumnjiči da je organizovao brutalnu kriminalnu grupu i ostalim članovima davao naloge koga i kako da ubiju, izjavio je da je numerički tehničar, sa srednjom školom, ali da radi kao koordinator u podrumu pića i da mesečno zarađuje 60.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading