(FOTO, VIDEO) GRAĐANI I VEČERAS TRAŽE PRAVDU ZA STEFANA: Nećemo odustati, pozivamo sve roditelje da nam se pridruže!

Autor:

Vesti

31.07.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani beogradskog naselja Karaburma u kojem je stradao devetogodišnji dečak Stefan kada je na njega automobilom naleteo bahati vozač Lazar Galić, nastavili su protest.

Republika

Foto: Republika

 

Protest "Pravda za Stefana" se večeras iz ulice Marijane Gregoran preselio u Višnjičku.

Građani su nezadovoljni i traže da odgovorno lice koje je pustilo vozača koji je usmrtio malog Stefana da se brani sa slobode bude sankcionisano.

 

 

 

Slobodan Belić, deda nastradalog dečaka je sa građanima Karaburme u pratnji policije sišao do prometne saobraćajnice gde se nekoliko učesnika obratilo masi.

- Protestovaćemo sve dok ne bude odgovarala sudija koja je pustila iz pritvora zlikovca koji je usmrtio malog Stefana. Pozivamo sve roditelje da nam se pridruže svake večeri na protestu jer sutra može bilo čije dete da strada kao što je Stefan - rekla je na megafonu Jelena koja je od početka veoma aktivna na protestu za dečaka koji je stradao, iako je poštovao saobraćajne propise i prelazio ulicu na pešačkom prelazu držeći oca za ruku.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, ubrzo nakon što je Galić, koji je na pešačkom prelazu u naselju Karaburma oborio malog Stefana, njegovog brata i oca pušten da se brani sa slobode usledili su protesti.

Četiri dana kasnije, devetogodišnjak je, od zadobijenih povreda, preminuo u bolnici, a Galić je nakon toga ubrzo uhapšen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading