Leto puno zabave i adrenalina na srpskim planinama: 3S - trka zadovoljstva sutra na Torniku!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2021

12:14

Sezona godišnjih odmora je u ponom jeku, a odličnu posećenost i ove godine beleže srpske planine. Kako bi turistima koji su se odlučili da odmor provedu u Srbiji bilo što zanimljivije, planinski centri nude bogat progam i veoma zanimljive saržaje. Skijališta Srbije su se potrdila da svi koji provedu odmor na Torniku i Kopaoniku odu sa planina zadovoljni, sa puno dobre energije, ali i sa vrednim nagradama.

Promo

 

Ovog vikenda, tačnije u subotu, 31. jula, u 12 časova, turiste na Torniku na Zlatiboru očekuje trka zadovoljstva gde ljubitelji adrenalina i dobre zabave mogu da pokažu svoje umeće u vožnji bicikle, trčanju i u spuštanju specijalnim downhill vozilom-mountain cartom. Učesnici trke će imati priliku da savladaju ove tri deonice u dužini od po 500 i da osvoje neku od vrednih nagrada.

Slična zabava očekuje sve posetioce Kopaonika već 6. avgusta gde će takmičari imati prilike da se orpobaju u sličnim disciplinama.

Letnja sezona uveliko traje, a ljubiteljima prirode i svežeg vazduha su na raspolaganju bob na šinama, zip lajn, letnja staza za skijanje, avantura park, gondola Brzeće-Mali Karaman za panormasku vožnju, kao i brojni drugi adrenalinski i zabavni sadržaji.

Komentari (0)

Loading