BIZARAN TREND NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Čitaju sudbinu iz tabana, a iza svega se krije PODMUKLA PREVARA?!

Autor:

Vesti

20.07.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavili su se bizarni profili koji fotografije stopala dalje šalju specijalizovanim sajtovima sa sadržajem za odrasle.

Foto: Photo by cottonbro from Pexels
Foto: Ilustracija

Na društvenim mrežama pojavili su se bizarni profili za navodno proricanje budućnosti iz tabana!

Pored toga što je očitavanje životnog puta na ovaj način suludo samo po sebi, sagovornici Kurira upozoravaju da se iza ovakvih oglasa mogu kriti i prevaranti koji te fotografije stopala dalje šalju sajtovima specijalizovanim za tzv. fut fetiš, odnosno uzbuđivanje nogama i cipelama.

- Pošaljite nam sliku oba tabana i pomoću našeg programa dobijate izveštaj o budućnosti iz oblasti ljubavi i opšti izveštaj. Potpuno besplatno! - piše u opisu profila Budućnost iz tabana na Instagramu, a sličan profil, prepun fotografija ženskih stopala, na kojem se čak objašnjavalo u kojoj pozi devojke i žene treba da se fotografišu, nedavno je ugašen.

Ovako bizarni oglasi predstavljaju samo kap u moru prevara preko društvenih mreža gde razne vračare, gatare i magovi proriču budućnost gledajući u pasulj, kafu, pa čak i oči ili fotografiju.

Oni zarađuju na lakovernosti ljudi, a iza ovog konkretnog oglasa se mogu kriti i mnogo mračnije stvari smatra kriminolog Dobrivoje Radovanović.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Dobrivoje Radovanović

- Iza ovoga se može kriti najobičnija prevara. Pojedinci tako smisle neku priču da se iz nekog dela tela može proricati budućnost pojedinca, očitati zdravlje, sreća, ljubav.... A oni koji veruju u čuda navale na to. Sa druge strane, iza ovog se može kriti i preprodaja tih fotografija sajtovima sa eksplicitnim materijalom - kaže Radovanović i dodaje da je posebno čudno što je ovo navodno besplatno, jer kako kaže, u današnjem svetu nema ništa za džabe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

O FUT FETIŠU

  • Predstavlja fiksaciju prema nožnim prstima, tabanima, oblicima stopala, cipelama i slično su svrhu postizanja se*sualnog zadovoljavanja i najčešći je oblik fetišizma
  • Pretežno je imaju muškarci
  • Za fetišistu na atraktivnost stopala utiču njegova veličina i oblik, kao i veličina i oblik prstiju, izgled noktiju, miris...
  • Ispoljava se u ljubljenju, lizanju, mirisanju, njuškanju, golicanju stopala i obuće

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading