KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Jedna LOŠA i jedna DOBRA vest za srpski fudbal!

Autor:

Sport

20.07.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljivi rezultati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pehar Lige šampiona

Fudbaleri Dinama iz Zagreba su se dugo mučili protiv Zvezdinog dželata iz prošle sezone, Omonije.

Zagrebački klub je na kraju slavio sa 2:0 golovima Majera u 65. i Jakića u 81. minutu. Ovaj rezultat je loša vest za srpski fudbal, pošto će nam krvatski klubovi biti jedni od najvećih rivala u borbi za 15. mesto na UEFA listi, koje donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za LŠ.

Sa druge strane, stigla je i jedna dobra vest za Srbiju. Češki predstavnik Sparta iz Praga posle preokreta poražena je na gostovanju Rapidu u Beču sa 2:1. Kao i hrvatski klubovi, i timovi iz Češke biće veliki rivali našim ekipama u borbi za to  već spomenuto15. mesto.

Sparta je povela golom Krejčija II u trećem minutu utakmice, ali je Rapid iz Beča u drugom poluvremeu stigao do trijumfa zahvaljući dvostrukom strelcu Knasmulneru.

U ostalim mečevima Ferencvaroš je razbio Žalgiris sa 3:0, dok su Seltik i Mitjiland odigrali nerešeno 1:1.

Ranije tokom dana Aleškert je izgubio na svom terenu od Šerifa sa 1:0, dok je Kluž posle preokreta savladao Linkoln sa 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading