SMENA NA ČELU RTS: On će naslediti Bujoševića?!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

02.12.2017

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno smenjeni direktor Radio Beograda i nekadašnji direktor Kancelarije Vlade Srbije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović najverovatnije će od Nove godine biti novi generalni direktor javnog servisa RTS.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Neće biti na čelu javnog servisa?! Dragan Bujošević

Mihajlović će, prema saznanjima "Alo!", "dirigentsku palicu" od Dragana Bujoševića, dosadašnjeg direktora RTS-a, preuzeti početkom januara naredne godine. Zanimljivo je i to da je on sada na poziciji pomoćnika generalnog direktora RTS-a.

Izvor iz Upravnog odbora RTS-a potvrdio je da se u toj medijskoj kući o dolasku novog direktora šuška već neko vreme.

- Svi smo čuli da se Bujošević povlači, i to iz zdravstvenih razloga. Odluka o tome ko će biti njegov naslednik nije još doneta, ali činjenica jeste da je Miki Mihajlović najozbiljniji kandidat i da on ima jak lobi koji ga gura. Osim što ima zdravstvene probleme, Bujošević ne može da podnese više velike pritiske sa svih strana i zaista je sam odlučio da se povuče - kaže naš izvor. 

Sam Bujošević nije se oglašavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading