TRAŽI SE KUKAVICA U CRNOM SITROENU C5: Udario dečake i pobegao sa mesta zločina

Autor:

Vesti

19.07.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Beogradska policija traga za automobilom “sitroen c5” crne boje kojim je upravljao vozač kukavica koji je sinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Karaburma, u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dvojicu dečaka (5) i (9).

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon što je pregazio mališane koji su sa ocem prelazili ulicu vozač je dao gas i pobegao sa mesta nesreće. Stariji dečak (9) je teže povređen i ima povredu glave, dok je mlađem (4) povređena ruka.

Kako se nezvanično saznajee, veruje se da je u pitanju automobil “sitroen c5” crne boje i da, navodno, usled nesreće ima razbijen prednji far.

Apeluje se na građane da ukoliko primete ovaj automobil odmah pozovu policiju, kako bi se osoba koja je pregazila dečake i kukavički pobegla što pre dovela pred lice pravde.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog tužilaštva je posle ove nesreće i uviđaja naložio policiji da pribavi video zapise sa objekata u blizini mesta gde se dogodila nesreća, ali i iz ulica gde je crni “sitroen c5” nastavio kretanje. Posle pregleda snimaka mogle bi da budu utvrđene i registarske oznake automobila, a potom i identitet vlasnika ili osobe koja je upravljala vozilom.

Komentari (0)

Loading