TRAŽI SE KUKAVICA U CRNOM SITROENU C5: Udario dečake i pobegao sa mesta zločina

Autor:

Vesti

19.07.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za automobilom “sitroen c5” crne boje kojim je upravljao vozač kukavica koji je sinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Karaburma, u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dvojicu dečaka (5) i (9).

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon što je pregazio mališane koji su sa ocem prelazili ulicu vozač je dao gas i pobegao sa mesta nesreće. Stariji dečak (9) je teže povređen i ima povredu glave, dok je mlađem (4) povređena ruka.

Kako se nezvanično saznajee, veruje se da je u pitanju automobil “sitroen c5” crne boje i da, navodno, usled nesreće ima razbijen prednji far.

Apeluje se na građane da ukoliko primete ovaj automobil odmah pozovu policiju, kako bi se osoba koja je pregazila dečake i kukavički pobegla što pre dovela pred lice pravde.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog tužilaštva je posle ove nesreće i uviđaja naložio policiji da pribavi video zapise sa objekata u blizini mesta gde se dogodila nesreća, ali i iz ulica gde je crni “sitroen c5” nastavio kretanje. Posle pregleda snimaka mogle bi da budu utvrđene i registarske oznake automobila, a potom i identitet vlasnika ili osobe koja je upravljala vozilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading