(FOTO, VIDEO) KRCATA HALA SAT VREMENA PRED SASTANAK SA PREDSEDNIKOM! BEOGRAĐANI ČEKAJU VUČIĆA

Autor: Republika

Vesti

17.07.2021

18:15

Predsednik Republike Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić obilazi odbore po Srbiji, a sledeći po redu je Beograd.

Republika
Naprednjaci

Sat vremena pre početka sastanka sa Vučićem i rukovodstvom SNS koji treba da počne u 18 časova, a Hala sportova na Novom Beogradu već je krcata.

Beograđani čekaju predsednika!

 

Vučić je ranije danas u Novom Sadu imao sastanak sa članovima proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkim odborima iz Vojvodine, a juče u Nišu sa odborima iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije.

On je na tim sastancima, koji se održavaju bez prišutva medija, dao je zadatke odborima i poručio da se pripremaju za Skupstinu stranke i izbore.

 

- Svako od nas treba da zna šta su mu zadaci i da se bori za svoju stranku i za svoju zemlju - rekao je Vučić u Nišu.On je u Novom Sadu rekao da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost.
 

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, kao mi da će SNS će još jače raditi za građane Srbije.

Lider SNS najavio je nedavno u Kladovu da će se naprednjaci ozbiljno spremati za izbore i da je njegov predlog da se vodi pozitivna kampanja zasnovana na rezultatima i onome što će u buduće biti urađeno, a u šta ljudi veruju.

Komentari (3)

Loading
Zvezdica 0707

17.07.2021 18:47

Politika budućnosti za bolji život građana je ono za šta se predsednik zalaže.

Zvezdica 0707

17.07.2021 18:48

Imamo priliku da vidimo koliku podršku predsednik ima.

Ivana

17.07.2021 23:03

Aleksandra Vučića narod zaista voli i poštuje.