JEREMIĆU JEZIK BRŽI OD PAMETI! Izlanuo se na N1 pa javno priznao: Želim da otimam! Zato sam upao u Predsedništvo!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, jutros se na đilasovskoj televiziji N1 izlanuo i otkrio prave razloge upada u Predsedništvo Srbije.

RepublikaFoto: printskrin
Vuk Jeremić

- Revanšizam znači nemilosrdno privođenje pravdi i otimanje, odnosno oduzimanje - rekao je Jeremić. 

Iz ove izjave je jasno da je Jeremić upao u Predsedništvo u petak jer želi da otima.

Podsetimo, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić u petak su došli do Predsedništva da linčuju Vučića, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli - Vučić je izašao, uprkos tome što je Jeremić plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva kasnije rekao da nije očekivao da će se predsednik zaista pojaviti pred njima.

Vučić je sišao pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju. Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci!

Jeremić, shvativši da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, promenio je ploču i počeo da histeriše kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u Predsedništvo.

Jeremić je plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva potvrdio da nije očekivao da ce Vučić sići.

Juče su Vuk Jeremić i njegove siledžije na Tviteru objavili tajni snimak "bliskog susreta" u Predseništvu i tako samo dokazali da su bedne kukavice, a onda, kad se videlo da su ispali i glupi i smešni, skiče i kukaju jer im je predsednik Vučić u jednom trenutku rekao da su "devojčice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

28.06.2021 12:04

Predsednice, Jeremic i njegovi pajaci su se sami dovoljno izblamirali. Nemojte im davati publicitet.