ŠTA JE BER GRILS RADIO NA STAROJ PLANINI: Visio na litici, JEO CRVE, a OVO mu je bilo najukusnije!

Autor:

Vesti

13.07.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji avanturista na planeti Ber Grils posetio je Srbiju kako bi snimio materijal za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom". Boravio je pet dana, a VD direktora JP Stara planina Goran Karadžić je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a otkrio detalje njegovog boravka u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Instagram
Ber Grils

Ber Grils je na Staroj planini boravio pet dana, a kako kaže v. d. direktora JP "Stara planina" Goran Karadžić, bivši SAS-ovac vrlo je pristupačna i prirodna osoba bez kompleksa... Međutim, ne voli da gubi vreme slikajući se, osim sa decom.

- Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča... - rekao je Karadžić za RTS.

VD direktora JP Stara planina objasnio je da je Grils bio na  teško dostupnim lokacijama tokom snimanja, kao i to da je koristio helikopter.

Foto: printscreen/RTS
Goran Karadžić o Grilsu

Kako kaže, svetski poznatom avanturisti dopala se peglana kobasica.

- On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačije se kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica - rekao je Karadžić.

Ber Grils je i tokom boravka u Srbiji jeo crve.

- Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj i svi ti vodopadi i kladenci... Jeo je crve... Jedva čekam da to vidim - rekao je direktor JP "Stara planina".

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading