(VIDEO) TADIĆ UDARIO I NA TAJKUNA! Bivši predsednik uputio teške reči na račun Đilasa, trese se opoziciona scena u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić udario po Đilasu a i opoziciji!

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić, ST/Nebojša Mandić
Rogovi u vreći: Dragan Đilas i Boris Tadić

Lider Socialdemokratske stranke (SDS) Boris Tadić oštro je kritikovao lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa!

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija pod kontrolom opozicije, Tadić je osuo drvlje i kamenje po svom nekadašnjem potpredsedniku iz vremena kada je Demokratska strank vedrila i oblačila Srbijom.

Tadić je, naime, podsetio da je Dragan Đilas svojevremeno dodeljivao medalje Aleksandru Vučiću.

- Nekada su i sadašnji opozicioni lideri uticali i učestvovali u dezavuisanju i diskreditovanju rezultata predstavnika bivše vlasti dodvoravajući se Vučiću. Podsećam vas da su neki opozicioni lideri prvi krenuli sa donošenjem medalja Aleksandru Vučiću na poklon posle određenih sportskih rezultata. Time su postavili ispod svakoga nivoa kredibilnosti političke stranke koje su vodili u tom trenutku što je bilo besramno. Ja sam pokušao da im ukažem na torekavši da će se napraviti takvim ponašanjem u domenu sporta u domenu politike, hvaljenje Vučića je asimetrija koju nećemo moći da stignemo

 

 

Kao što je Republika već pisala, Tadić je tokom pomenutog gostovanja žestoko napao i lidera Dveri Boška Obradovića.

Ne možete očekivati da stranke levog centra, proevrospke orijentacije, nastupaju u opozicionoj koloni zajedno s Dverima. Po mišljenju to je bila greška. U pitanju je stranka koja koketira sa ljotićevstvom i koja je imala ekstremno desničarski pristup. Ja Dverima ništa ne verujem od samog početka, jer je to stranka koja mahala mojom zatvorskom lutkom na izborima 2012. godine - rekao je Tadić.

Imajući sve navedeno u vidu, jasno je da u opoziciji vlada bespoštedna borba za svaki glas i da su male šanse da će se vajni srpski opozicionari ujediniti pred predstojeće izbore u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Andjela

05.07.2021 10:23

Opozicija u Srbiji dokazuje da je narod uradio pravu stvar kada ih je sklonio sa vlasti jer bi samo nastavili unistavanje Srbije.

Bilja

05.07.2021 10:46

Kako su krenuli na izbore ce svi posebno ,a mozda i skupe zajedno 3 posto

Natasa

05.07.2021 11:34

Ne znam sta se vise ovaj Tadic busa, njemu niko zivi ne odgovara!

Jovana

05.07.2021 14:17

Opozicija pre svega mora da sredi svoje redove!