OPLJAČKALI KUĆU MLADOŽENJE IZ KNIĆA ZA VREME SVADBE! Uzeli 23.000 evra, krađu tipovao neko od svatova

Autor:

Vesti

03.07.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je celo selo bilo na proslavi, lopovi su se ušunjali u kuću i ukrali novac koji su mladenci dobili na poklon, ali i pare koje je otac mladoženje odvojio da plati svadbu.

RepublikaFoto: pexels.com

Policija iz Knića traga za lopovima koji su krajem juna iz kuće D. M. u selu Borač ukrali 23.000 evra! Ovakve pljačke nisu retkost, ali je ova posebno uznemirila meštane jer se dogodila dok je domaćin na drugom kraju sela ženio sina!

Kako se sumnja, lopovi su očigledno bili dobro informisani. Novac prikupljen kao svadbeni poklon domaćini su ostavili u kući i otišli da se vesele, a lopov ili više njih tada su krenuli u akciju.

Dok je trajalo svadbeno veselje i celo selo bilo na proslavi, oni su se ušunjali u kuću i odneli novac. Znali su tačno u kojoj se prostoriji nalaze pare.

- Usred dana odneli su sve što su mladenci dobili na poklon, ali i novac koji je D. M. odvojio da plati svadbu svom sinu! - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, krađa je otkrivena kada je domaćin trebalo da plati troškove!

RepublikaFoto: pixabay.com

O ovoj krađi odmah je obaveštena policija i urađen je uviđaj. 

- To nije mogao da uradi neko sa strane. Krađu je verovatno tipovao a možda čak i odradio neko ko je bio na svadbi. Dobro je znao gde su ostavljene koverte s novcem. Postoje indicije ko bi to mogao da uradi mladencima, tako da će ovaj slučaj vrlo brzo biti rešen - kaže naš sagovornik.

Mladenci iz sela Borač nisu jedini kojima su lopovi upropastili svadbeno veselje. Sličan slučaj dogodio se i u okolini Prokuplja 2017. godine. Mladoženja Miljan J. iz Prokuplja na trenutak je napustio svadbu i vratio se u stan, kada je shvatio da je obijen! Odmah je slučaj prijavio policiji, pa je prvu bračnu noć proveo u stanici dajući izjavu.

- Mladoženja je ušao u kuću i zatekao nimalo prijatan prizor. Prozor u kupatilu bio je obijen, a po podu su bili blatnjavi tragovi od cipela. Ušao je u sobu u kojoj su bili pokloni i video da je cela ispreturana. Odmah je pozvao policiju i prijavio ceo slučaj - objasnio je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, mladoženja Miljan J. izjavio je da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu jer verovatno nije uspeo da ga pronađe. Istragom je utvrđeno da nedostaju samo dve flaše pića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading