ZBOG LJUBAVNIH MUKA OBRATIO SE SPASILDI! Nije mu pomogla, ali mu je uz rituale i molitve "izmuzla" 30.000 evra

Autor:

Vesti

03.07.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste nekada bili ostavljeni i kako ste to podneli?

RepublikaFoto: pixabay.com


 Da li ste pokušavali da na sve načine vratite osobu bez koje, mislili ste, vam nema života? Baš na sve načine? Toliko, da ste razmišljali da potražite "stručnu pomoć" tamo neke "proverene" gatare, vračare, nekakvog maga što sve pogađa i koji će vam nepogrešivo reći šta treba da radite da biste vratili voljenu osobu. Pa usput ostanete "kratki" za pravo malo bogatstvo jer ste mislili da možete nekoga protiv njegove volje da privolite na nešto...

Srbina koji živi u Australiji ostavila je krajem januara devojka. U njihovu vezu umešala se, navodi, treća osoba. Nemoćan da na neki drugi način povrati voljenu osobu, ostavljeni muškarac obratio se za pomoć osobi koja "pomaže" u "životnim" problemima. Njeno "umetničko" ime je Spasilda i navodno je iz Novih Banovaca. Muškarcu koji nema sreće u ljubavi je, prema njegovom priznanju, od kraja marta pa do kraja aprila izvukla čak 30.000 evra.

- A od cele priče nije bilo ništa, nikakvih rezultata. Bila su razna obećanja, ubeđivanja da će sve doći na svoje. A više sam puta tražio novac da mi se vrati, jer sam video da od svega nema ništa. Štaviše, rečeno mi je da još treba da pošaljem 800 evra. Posle svega niti sam povratio voljenu osobu niti sam povratio novac koji sam poslao. Za ovo sam morao da se zadužim u banci - kaže on u ispovesti za Telegraf.rs.

RepublikaFoto: pexels.com

Kako kaže, svojim primerom samo želi da upozori ostale ljude da dobro razmisle kome se obraćaju za pomoć u nevolji. Da ne bi kojim slučajem isto prošli kao on.

- Video sam na stranici jednih naših novina da se ona, Spasilda, reklamira i da nudi pomoć i kako je nekim našim ljudima iz inostranstva pomogla. Kada sam to pročitao onda sam i ja odlučio da joj se obratim za pomoć u nadi da će i meni pomoći. Stupio sam u konakt sa njom putem Viber aplikacije i sve vreme bili smo u kontaktu skoro svakih par dana. Što se tiče novca, ja sam slao putem naše agencije koja šalje novac za Srbiju i BiH. Inače, oni se nalaze u Sidneju. Novac ide direktno na račun osobe. Za to vreme ja sam na početku dobio i neke slike kako ona radi molitve, rituale, vradžbine. Tokom tog procesa ja sam radio neke molitve, ali ne sve vreme - priča ovaj čovek.

Kako kaže, nikada uživo nije video Spasildu, isključivo telefonom, ali zna da je mlada osoba, da ima porodicu i malu decu.

Prema njegovim rečima, poslednji put su bili u konaktu 30. maja putem Vibera. Sada, kaže, vidi da ona više nema tu aplikaciju. Kaže, poručila mu je da novca koji joj traži nazad više nema, da je novac koji joj je slao trošen i da ga ona nije zadržala za sebe.

- Skoro pa svaki put kada smo se čuli traženo mi je da pošaljem novac, nekad 800 evra, nekad 1.000, nekad 2.000 evra i tako, za rad, da bi ona i još neki ljudi nastavili sa radom. Verujući da će i tome uspešno doći kraj. Da ću uspeti da povratim voljenu osobu do koje mi je bilo stalo - navodi prevareni muškarac.

Kako navodi, Spasildu nije prijavio policiji u Srbiji jer živi u Melburnu. Ali, kako kaže, i pored toga ne može tako lako da pređe preko svega i sve zaboravi. Ipak, želeo je da upozori "ostali svet da ne upada olako u zamku misleći da će dobro proći". Ali će, kada bude sledeći put dolazio u Srbiju, "možda angažovati advokata".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading