Vučević i Miloš Biković na sastanku sa predstavnicima Gardalanda: Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad

Autor: Republika

Vesti

24.06.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa predstavnicima Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi.

RepublikaFoto: printskrin
Miloš Vučević i Miloš Biković sa predstavnicima Gardalanda

- Stigli su nam predstavnici Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi. U društvu Miloša Bikovića predstavili su park koji bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada.

- Njihove ideje o razvoju ovog izuzetnog mesta za zabavu cele porodice zvuče veoma interesantno, a investicija bi doprinela snažnom širenju turističke ponude ne samo našeg grada već cele zemlje. Zabavni park Gardaland u Italiji godišnje poseti i do tri miliona ljudi, što najbolje svedoči o perspektivi ovog projekta.

 

 

- Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi - istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading