Otac malog Joce otkrio u kakvom je stanju violinista: ŠEF SE VRATIO!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Vasić, otac malog Joce Piromanca koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca kaže da se njegov sin uspešno oporavalja u dečijoj bolnici u Tiršovoj.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jovan Vasić

Bogu hvala i lekarima ide na bolje. Stalno smo na vezi preko video poziva. Samo ću reći “The Boss is back ” (Šef se vratio) - kaže presrećan otac i dodaje:

Ne pričamo o tome šta se desilo, i uopšte o nesreći. Najbitnije je da se on potpuno oporavi i da nam se vrati kući- priča Vasić.

Prema njegovim rečima Joca je na odeljenju sa drugom decom.

Malo mu je teško jer sva deca dođu i odu on ostaje. Ali neka, neka se potpuno oporavi, pomalo sedi, ali još uvek ne može na svoje noge. Biće dobro svi se nadamo. Lekari zaista vode računa o njemu i zaista sam im neizmerno zahvalan – kaže Vasić.

Ko je Joca Vasić

Inače, Joca Vasić je veliki talenat i izuzetan dečko kome su muzički znalci predviđali sjajnu muzičku karijeru. Potiče iz čuvene porodice muzičara. Violina je tradicija u porodici Vasića, a mali Joca je praunuk čuvenog Žikice Piromanca i unuk Boje Piromanca.

Njegov stric je bio čuveni muzikant Boban Voz dok je otac Zoran takođe svirao violinu.

– Počeo sam da sviram sa šest-sedam godina, ne znam ni sam tačno, a kako da kažem, violina je za mene sve. Želja mi je da nastavim tradiciju – rekao je Jovan jednom prilikom.

Jovan je već dva puta proglašen za najboljeg violinistu Srbije u svojoj kategoriji.

Kako je objasnio ne zna kada će dečak da izađe iz bolnice kući ali očekuje da to bude relativno skoro.

Podsetimo, Jovan Vasić Piromanac (15), jedan od najboljih mladih violinista u Srbiji, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Zvečke, kad se sa ocem Zoranom i starijim bratom Mirkom vraćao sa nastupa iz Obrenovca kući u Stubline, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading