BRUKA I SRAMOTA! Bezdušnici HAKOVALI profil male LANE, majka očajna: Kao da nam nije dovoljno naše muke

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram profil i veb stranica malene Lane Jovanović, devojčice koja boluje od teške i retke bolesti, spinalne mišićne atrofije tip 1, hakovan je, saopštili su njeni roditelji.

RepublikaFoto: printskrin
Hakovan profil

- Neko je očigledno odlučio da oteža i ovako tešku situaciju u kojoj se mi, kao Lanina porodica, nalazimo. Kao da nam nije dovoljno naše muke. Kao da nismo svesni toga da naše traganje za izlazom iz ovog mračnog perioda traje već više od godinu dana i da za godinu dana po drugi put molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu. Da ostanemo pribrani. Da ostanemo jaki. Zbog Lane. Jer njoj smo potrebni - naveli su oni na Fejsbuk stranici Za Laninu životnu bitku.

Kako su dodali, oni samo žele da njihova ćerkica konačno bude bolje, da počne da se samostalno oslanja, dodiruje, guče i priča...

 

 

- To je sve što želimo. Srećom imamo ljude oko sebe koji su nam podrška od početka. Vi ste nam ta podrška. I sredićemo i ovaj Instagram profil. I Lana će opet imati funkcionalan sajt. Sve će proći. A vi, koji želite da nam stajete na muku, bilo hakovanjem i otimanjem profila na društvenim mrežama, bilo hakovanjem sajta ili pak, napadanjem nas lično verbalno ili na bilo koji drugi način, samo želimo da poručimo da ni u najluđim snovima ne želimo da vas zadesi ovakva tuga, bol i nesreća kakvu mi trenutno preživljavamo - poručili su Lanini roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading