HVALA VAM DRAGI LJUDI! Majka Nine Blagojević otkriva: Idemo u Moskvu 23.juna, ulili ste nam veliku NADU u bolje sutra!

Autor: Republika

Vesti

08.06.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je uspeo da dođe do svih 11 veličanstvenih fudbalera Crvene zvezde, koji su doneli titulu evropskog prvaka 1991. u Bariju. Svi oni su se potpisali na crveno-beli dres, a Srpski telegraf i naš portal Republika.rs odlučio je da ga iskoristi na najbolji mogući način - bio je postavljen na aukciji i prodat za 420.000 dinara kako bismo pomogli maloj Nini Blagojević (2) za njeno bolje i zdravije sutra.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nina Blagojević

Nina Blagojević ima samo dve godine i boluje od retke bolesti, neurofibromatoze koja stvara benigne tumore na nervima. Nažalost, tumor je napao njene oči i izgubila je vid na desnom oku. Kako bi joj sačuvali vid na levom oku Nini je potrebno lečenje u klinici u Moskvi.


Licitacijom za dres, kao i uz pomoć dobrih ljudi koji su skupljali novac za Ninu, obezbeđena su sredstva za prvu terapiju u Moskvi, a porodica na put ka boljem sutra započinje 23.juna. 

Nini će biti potrebno da bar 7,8 puta odlazi na terapiju u Moskvu, što znači da će biti potrebno još sredstava, ali svakako je na ovaj način porodica dobila nadu:

- Želim da se zahvalim od srca gospodinu koji je licitirao za dres i pokazao svoje veliko srce i humanost i što zahvaljujući njemu naša mala Nina kreće na borbu do ozdravljenja. Gospodinu i njegovoj porodici želimo da Bog podari zdravlja i uspeha u životu, da uvek budete zdravi i nasmejani! Veliko hvala portalu Republika.rs i Srpskom Telegrafu na podršci i pomoći, verujemo da ste prešli veliki put jer trebalo je doći do naših 11 veličanstvenih, hvala vam dragi ljudi, poručila je majka Nine Blagojević, Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading