VIKTOR SAVIĆ PODRŽAO AUKCIJU ZA MALU NINU: Licitirajte za ovo kolekcionarsko blago, moramo da sakupimo 50.000 evra!

Autor:

Vesti

29.05.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je uspeo da dođe do svih 11 veličanstvenih fudbalera Crvene zvezde, koji su doneli titulu evropskog prvaka 1991. u Bariju. Svi oni su se potpisali na crveno-beli dres, a Srpski telegraf i naš portal Republika.rs odlučio je da ga iskoristi na najbolji mogući način - biće stavljen na aukciju da bismo pomogli maloj Nini Blagojević (2) za njeno bolje i zdravije sutra. Aukciju je podržao i glumac Viktor Savić koji je poslao važnu poruku svima!

Foto: Republika
Viktor Savić podržao aukciju za malu Ninu

Poznati glumac Viktor Savić kaže da u rukama ima naizgled običan dres, ali u pitanju je pravo kolekcionarsko blago.

- Svima je jasno koliku vrednost ovaj dres ima. U pitanju je aukcija za devojčicu Ninu za koju skupljamo pare i koja treba da ode na lečenje od prikupljenog novca - rekao je Savić i pozvao ljude da licitiraju, pa dodao da će i on licitirati na aukciji.

Podsećamo, za Ninino lečenje i putne troškove odlaska u Moskvu, potrebno je sakupiti iznos od oko 50.000 evra. 

Na dresu koji je specijalno rađen povodom 30 godina od osvajanja titule nalaze se jedinstveni potpisi 11 startera, a to su:

- Stevan Stojanović

- Vladimir Jugović

- Slobodan Marović

- Refik Šabanadžović

- Miodrag Belodedić

- Ilija Najdoski

- Robert Prosinečki

- Siniša Mihajlović

- Darko Pančev

- Dejan Savićević

- Dragiša Binić

Foto: ST/P. DIVAC

Nina je rođena 24. februara 2019. u Beogradu iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Odmah po rođenju je primećeno mnoštvo kožnih promena po tipu cafe au lait - flekice zvane bela kafa. Kada je Nina napunila šest meseci, majka je na čelu primetila fibrom (izraslina sastavljena od vlaknastog i vezivnog tkiva). Često je u tom periodu bila uznemirena, neraspoložena, lošijeg apetita...

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nina Blagojević

U leto 2020. roditelji su primetili da joj desno oko šeta, nakon čega je urađen neurooftalmološki pregled, na kom je uočeno da Nina ima tumor na oku. Neurološkim pregledom joj je uspostavljena dijagnoza neurofibromatosis (genetski poremećaj koji prouzrokuje formiranje tumora na nervnim tkivima). U oktobru 2020. Nina je operisana u Kliničkom centru u Beogradu, na odeljenju neurohirurgije. Nažalost, vid na desnom oku je u potpunosti izgubila. U februaru ove godine na kontrolnom pregledu ustanovljeno je da tumor ima i na levom oku.

Da bi spasla levo oko, Nina treba da ode u Rusiju, na kliniku u Moskvi, gde bi nastavila lečenje. Da bi otišla, potrebna joj je pomoć svih nas jer Ninini roditelji nisu u mogućnosti da sami snose troškove lečenja, pa se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu. Nini su sredstva potrebna za lečenje, specijalističke preglede, terapije, dijagnostiku, kontrolne preglede, za lekove, kao i za putne troškove i smeštaj.

Pored svih problema sa kojima se suočava, Nina je hrabra, nasmejana i vesela devojčica.

Da mogu, želela bih da se sve ovo meni desi, da ona bude zdrava i da sve preuzmem na sebe, sve njene tumore, njeno slepilo. Jaka sam dobro, koliko mogu da budem, i pred Ninom se ponašamo kao da se ništa ne dešava, a onda odem u sobu i plačem od nemoći i besa i tuge. Jako nam je teško, veliki je to novac, a mi smo podstanari, plate su nam male, a nemamo kud - ispričala nam je Ninina majka Marija sa suzama u očima.

Otac je samo setno rekao:

- Želim da je vidim da se igra sa drugom decom, da je oni ne gledaju u čudu, da se smeje i igra i da ceo svet bude njen. Da bude nasmejana, kao što jeste, i da živi život kao sva druga deca, a ne po bolnicama.

Foto: PRINTSCREEN

Licitacija za dres trajaće sedam dana, a možete je pronaći na sajtu Limundo.com pod nazivom "Dres Crvene zvezde sa potpisima 11 veličanstvenih" ili KLIKOM OVDE.

Srbijo, ustani da spasemo još jedan dečji život. Računamo na vas!

Kako licitirati?

Da biste kupili predmet na Limundu, potrebno je da se najpre registrujete i verifikujete nalog, a zatim licitirate i pobedite na aukciji za dres. Vaša ponuda treba da bude najviša u trenutku završetka aukcije. Davanje ponude se vrši na sledeći način:

Foto: Privaatna arhiva

1. U polje Moja ponuda upišite iznos koji ste spremni da ponudite za dati predmet

2. Kliknete na polje Licitiraj

3. Otvoriće se nova strana na kojoj treba da potvrdite ponudu klikom na dugme Potvrdi

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading