(VIDEO) Skandal u Domu zdravlja! Voditeljka slagalice doživela neprijatnost: ŠOKIRANA SAM!

Autor: Republika

Vesti

11.05.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je za voditeljku "Slagalice", Mariju Veljković, Instagram kako kaže "roze kutijica", gde deli samo lepe stvari, prvi put je morala da prekrši svoje pravilo.

RepublikaFoto: youtube.com/burekdzijaful
Marija Veljković

Marija je sa ćerkicom bila u Domu Zdravlja, gde je doživela veliku neprijatnost.

Kako je objasnila, došla je samo da bi uzela potvrdu od pedijatra, ali se žena u Domu Zdravlja ponela kao da je "njena čekaonica". Istina je da ni ona, kao i drugi roditelji nisu imali zakazano, ali je Mariji zapravo najviše zasmetao stav pomenute žene i činjenica da nije mogla da ih pusti na samo dva minuta, koliko bi im trebalo da uzmu potvrdu. 

Voditeljka se ogradila da je ovo ipak usamljen slučaj i da je medicinsko osoblje uglavnom divno, ali eto i to se desilo, zbog čega je ostala šokirana.

Poslušajte šta je sve imala da kaže na ovu temu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

11.05.2021 13:36

Dosadna zena. Ovo se prica muzu ili drugarici, kad ih imas, a ne na mrezi.

Nikola

12.05.2021 08:10

Odakle ova nazovi glumica zna šta su prioriteti, misli da je bitna pa da ne čeka, svi smo čekali za potvrdu i neprijatno je ali u ovim uslovima kada je zdravstveni sistem prenapregnut jadno je da se ovako krevelji i ismeva medicinsko osoblje.