KARLEUŠA SE POŽALILA VESIĆU: Pevačica izjavom ŠOKIRALA sve prisutne, evo od čega je imala NAJVEĆI STRAH!

Autor: Republika

Vesti

06.05.2021

10:21

Nakon vakcine pevačica je kratko porazgovarala sa gradonačelnikom i njegovim zamenikom, a potom se obratila prisutnim medijima.

e-stock/ Časlav Vukojičić
Goran Vesić i Jelena Karleuša

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i njegov zamenik, Goran Vesić, dočekali su danas na vakcinacionom punktu u tržnom centru Ušće pevačicu Jelenu Karleušu, koja je primila prvu dozu Fajzer vakcine, i tom prilikom porazgovarali s njom.

Reporteri, kamermani, snimatelji... Svi su se skupili kako bi dočekali Jelenu Karleušu koja se odmah nakon primljene vakcine u neformalnom razgovoru poverila zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću da je veći strah imala od medijskih reportera nego od vakcine.

Na začuđeni komentar jednog od organizatora da je neočekivano mnogo medija prisutno, Vesić odgovorio:

- Aktuelna je ona, dva miliona je prati na Instagramu. Znaš li šta je to?

Nakon vakcine pevačica je kratko porazgovarala sa gradonačelnikom i njegovim zamenikom, a potom se obratila prisutnim medijima.

Ona je juče na Instagramu najavila da će se danas vakcinisati protiv koronavirusa i pozvala sve građane da učine isto.

- Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takodje može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se! - napisala je.

Komentari (0)

Loading