ĐORDI NAS JE IZRADIO - NIŠTA OD EVROLIGE?! Legenda srpske košarke ŠOKIRALA i Delije i Grobare!

Autor:

Sport

06.05.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izanalizirao aktuelnu temu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija

Bivši predsednik Partizana Predrag Danilović izrazio je skepticizam povodom najave da bi Crvena zvezda mogla da dobije dugoročnu licencu Evrolige, a podsetio je na momenat kada je ona trebalo da pripadne crno-belima, pa otišla put Poljske.

Iz iskustva koje imam, a ono nije malo, nikada ne možete da bude sigurni u ono što kažu iz Evrolige. Ako je iko trebalo da dobije licencu, to je bio Partizan. Pa su je dali Prokomu, koji je naredne godine ugašen. Nisam siguran da Evroliga gaji veliku ljubav prema klubovima iz ovog regiona. Odnosno, gledam prvenstveno Srbiju... Po svim parametrima, dva kluba moraju da imaju A licencu. Po tradiciji, igračima koji su napravili tu Evroligu, po ljudima koji su radili u Fiba, popularnosti sporta. To je minimum poštenja - izjavio je Pdradrag Danilović za Kurir.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik KSS Predrag Danilović ne veruje Đordiju Bertomeu

Podsetimo, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović nedavno je govorio o licenci za klub sa Malog Kalemegdana, a crveno-beli su u regularnom delu elitnog takmičenja u tekućoj sezoni zauzeli pretposlednje mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading