JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA: Bila je protiv cepiva, a kad je zagustilo došla da primi!

Autor:

Zabava

06.05.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je stigla na vakcinaciju!

RepublikaFoto: Republika
Jelena na vakcinaciji..

Pevačica Jelena Karleuša godinama je javno zagovarala stavove protiv MMR vakcine, međutim, sada je sve iznenadila kada je rešila da primi vakcinu protiv koronavirusa, te se javno oglasila na društvenim mrežama i kao uzoran građanin pozvala javnost da učine isti korak.

Iako je svakako pohvalno što se odlučila na ovaj potez, Jelena je od toga ipak  morala napravila ličnu kampanju. Ona je na svojim društvenim mrežama obavestila javnost da će vakcinu primiti sutra u devet časova ujutru na Novom Beogradu, te pozvala građane da učini isto, a njen izbor je pao na Fajzer.

Da li se predomislila i po pitanju MMR vakcine koju dobijaju deca protiv morbila, a koja pokriva i male boginje, zauške i rubeole, nije poznato. Sve u svemu, važno je da se Jelena predomislila i da će se vakcinisati, jer kao javna ličnost daje primer drugima.

 
RepublikaFoto: Republika
RepublikaFoto: Srpski telegraf
Goran Vesić

Viđen je i Goran Vesić zamenik gradonačelnika Beograda u TC Ušće, pored Karleuše..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading