(FOTO) POGLEDAJTE KAKO MINISTAR SINIŠA MALI FARBA JAJA! Ima svesrdnu podršku ćerke i sina!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali današnji dan, Veliki petak, provodi u krugu porodice i kako i dolikuje jednom pravoslavcu - farba jaja!

RepublikaFoto: Printscreen

Naime, ministar Mali objavio je tokom dana na svom Instagram profilu sliku sa decom, na kojoj se vidi kako u kuhinji sa sinom i ćerkom sprema za predstojeći Uskrs.

- Srećan sam što nakon velikog posla koji smo imali u prethodnom periodu, imam priliku da praznične dane provedem na najlepši način - sa mojim klincima! Danas smo Lola, Viktor i ja farbali jaja i tako se spremali za nedelju i najradosniji hrišćanski praznik Uskrs. Želim vam da ove dane provedete sa svojim porodicama, okruženi najmilijima - napisao je ministar.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

Siniša Mali je ranije danas čestitao Vaskrs poglavaru Srpske pravoslavne crkve patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i vernicima koji taj praznik slave po Julijanskom kalendaru.

- Od srca Vam želim da ovaj praznik provedete u duhovnom miru, blagostanju, a pre svega u dobrom zdravlju sa svojim bližnjima. U vremenu izazova, kada ceo svet još uvek sputava pandemija virusa, neophodno je da se stalno prisećamo hrišćanskih vrednosti, pre svega ljubavi, tolerancije, razumevanja i da vodimo brigu jedni o drugima. Ovaj praznik nas, bez obzira na svakodnevna iskušenja iznova podseća da je spasenje moguće i simbol je pobede vere. Okrenuti budućnosti, visoko uzdignute glave, zajedno ćemo prevazići sve neprilike i izboriti se za bolje sutra. Hristos Vaskrse! - naveo je ministar u čestitki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading