(FOTO) HIT OGLAS NA INTERNETU: Na prodaju pojas nevinosti za samo 60 evra, evo kako on izgleda

Autor:

Vesti

25.04.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sajtovima za prodaju mogu se naći veoma zanimljivi oglasi, ali ponuda ručno iskovanog pojasa nevinosti, kakav je bio u modi u srednjem veku, sa sve katancem i ključem, izazvala je veliku pažnju. A mnoge i ozbiljno zainteresovala.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Marina (50) iz Požarevca je na portalu Kupujem-prodajem, u rubrici Antikviteti i umetnička dela, oglasila njegovu prodaju, po ceni od 60 evra. Ona za Kurir objašnjava da je "pojas" iskovao njen suprug, kao i da su više imali nameru da se našale, ali da su ih mnogi zvali koji zaista to žele.

- Suprug radi u državnoj firmi, ali mu je hobi da kuje najrazličitije stvari, srednjovekovne noževe, štitove, bukvalno može da napravi sve što vidi, veoma je talentovan i kreativan. Dizajn ovog pojasa je njegov. Mi smo imali neku drugu ideju, više da se našalimo, ali je interesovanje zaista veliko i oglas ima preko 100 pregleda.

Foto: printscreen
Oglas na sajtu

Javilo nam se dosta ljudi koji su se raspitivali za pojas nevinosti za svoje devojke vrlo ozbiljno, što nas je malo iznenadilo, jer smo mi to više gledali kao super foru i neku širu poruku - kazala je kroz smeh Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mlk

25.04.2021 08:08

Postene neke devojke,kada moraju momci da ih zakljucavaju ?