APOTEKARKA ZARATILA SA RODITELJIMA ZBOG PROVOKATIVNIH SNIMAKA: Ana Milanović na korak od odluke koja će rastužiti brojne fanove?!

Autor: Republika

Vesti

14.04.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima poznata tiktokerka iz Kragujevca, Ana Milanović (45), vlasnica apoteke i medicinska sestra iz Kragujevca, pažnju javnosti privukla je izazovnim snimcima u medicinskoj uniformi, uz odgovarajuće pesme.

Foto: tiktok/printscreen
Ana Milanović

- Ti klipovi jesu ja. Gledala sam da uklopim pesmu da se slaže sa tim što snimam. Moj prvobitni poziv je apoteka i gledala sam da sve bude u skladu sa tim - kaže apotekarka za Pink.

Ističe da je sve počelo kroz zabavu sa prijateljima i kao izazov da se stekne što više pratilaca na ovoj društvenoj mreži. U tome ne vidi ništa neprimereno.

- Komentari su uglavnom pozitivni. Naravno, uspeh se ne oprašta, pa je mnogo i negativnih komentara, ali na njih se ne obazirem - kaže Ana sa osmehom na licu.

Osim što je vlasnica apoteke, Ana radi i kao medicinska sestra u jednom od kovid centara kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra. Kaže da u vreme ograničenog druženja dobro dođu zabave na mrežama.

RepublikaFoto: printscreen

- Fali nam da se nasmejemo, da pevamo, a cilj je bila samo šala - kaže lepa apotekarka koja je mnogima pomerila pamet.

Zbog velike medijske pažnje koju nije očekivala, Ana Milanović je u dilemi da li da nastavi sa objavljivanjem svojih izazovnih snimaka.

- Zadnjih dana razmišljam o tome jer je ogroman pritisak i medija i prijatelja… Ima podeljenih mišljenja, pa tako roditelji nisu za to da nastavim, dok prijatelji jesu. Videćemo - kaže nam apotekarka.

Osim tzv. medicinskih, Ana je snimila i dosta drugih klipova, a sudeći prema ambijentu, ideja ima na pretek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading