Ministar odbrane Stefanović na ručku sa kadetima Vojne akademije

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

31.03.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović pridružio se danas kadetima Vojne akademije u kasarni "General Jovan Mišković" na ručku gde je sa pitomcima razgovarao o tome koliko su zadovoljni ishranom, ali i raspoloživom uniformom, čizmama i drugom opremom.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Nebojša Stefanović sa kadetima

Stefanović je ocenio kuhinju Vojne akademije visoko, saopšteno je iz Ministarstva odbrane, a sa kadetima je razgovarao i o tome šta oni smatraju da bi trebalo da se popravi u pogledu uslova njihovog školovanja, prenoseći im ujedno i utiske sa svog služenja vojnog roka.

Iz Ministarstva podsećaju da se danas završava konkurs za vojne škole, kojim je predviđen upis 210 budućih kadeta Vojne akademije, 40 Medicinskog fakulteta VMA, 90 učenika Vojne gimnazije i 60 učenika Srednje stručne vojne škole.


Kako se navodi, vojne škole nude brojne prednosti, počev od besplatnih udžbenika preko besplatnog smeštaja i ishrane, do zagarantovanog posla po završetku školovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading