NISI NIKAKAV POLITIČKI ČISTUNAC! Lutovac Jeremiću: Prestani da se dokazuješ malobrojnoj zainteresovanoj publici!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Lutovac poručio je Vuku Jeremiću nakon njegovog najnovijeg istupa u javnosti da je krajnje vreme da prestane da se dokazuje nekoj "malobrojnoj zainteresovanoj publici" i da bezuspešno glumi političkog čistunca.

RepublikaFoto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, DRAGAN KUJUNDŽIŽ
ZARATILI Zoran Lutovac i Vuk Jeremić

Lutovac je svoj komentar objavio na Tviteru i poručio: 

- Umesto dokazivanja malobrojnoj zainteresovanoj javnosti oko toga ko je "pravoveran" i politički čistunac, daleko korisnije bi bilo da se dogovorimo oko modela jedinstvenog ili barem sinhronizovanog opozicionog nastupa, jer je to preduslov za pobedu nad kleptokratskim režimom.

Očigledno se Lutovcu nije dopala Jeremićeva predstava za javnost i pokušaj da se prikaže kao politički čistunac, pa je morao da reaguje na ovaj način.

Njihova rasprava samo je još jednu nizu unutar opozicionih redova. Naime, svađa je u poslednje vreme toliko da je teško ispratiti ko kakvu politiku zastupa i šta mogu da ponude narodu kao rešenja za određene probleme kada ni među sobom ne mogu da se dogovore. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading