GORE DRUŠTVENE MREŽE! Albanske stjuardese se VAKCINISALE u Beogradu

Autor: Republika

Vesti

27.03.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija albanskih stjuardesa u crvenim uniformama, sa crvenim zaštitnim maskama, napravljena na Novom Beogradu ispred punkta za vakcinaciju, zapalila je društvene mreže.

RepublikaFoto: instagram.com/anamarirepic
Albanske stjuardese

Na njoj se vido posada "Albavingsa", avio-kompanije iz Tirane, kako uredno čeka u redu za imunizaciju.

Pored njih, mogućnost da se vakcinišu tokom vikenda u Brogradu ili Nišu ima više hiljada privrednika i njihovih zaposlenih iz BiH, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije kao i sa Kosova i Metohije.

​Na Beogradskom sajmu i dalje traje vakcinacija stranih državljana kojima je omogućeno da ovog vikenda prime vakcinu protiv kovida-19.  Ispred hale 3 i hale 11 zabeleženi su veliki redovi. 

- Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu pošast - rekao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS) pod čijim okriljem se odvija vakinacija.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da se privrednici iz BiH i Albanije vakcinišu u "BelEkspo" centru, iz Crne Gore na Beogradskom sajmu, a oni iz Severne Makedonije u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading