LEČIĆ IDE NA POLIGRAF? Glumac danas daje izjavu u policiji povodom tvrdnji o SILOVANJU!

Autor:

Vesti

26.03.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Branislav Lečić

Portparol Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević precizirala je za Tanjug da je Lečić u policiju pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina.

Ovom razgovoru može da prisustvuje i advokat, ako ga glumac angažuje. Takođe, tokom razgovora Lečić bi mogao da bude pozvan na poligrafsko testiranje, koje nije dužan da privhati.

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove, koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Lečić još nije osumnjičen, niti je pod istragom. Kada prikupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Lečića i za koje krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

26.03.2021 22:15

Glumac je većbao da slaže poligraf. Uvežban je.

Žika

27.03.2021 09:02

@Vojo - I tako uvežban uspeo je da prevari poligraf. Bio je siguran da će ga prevariti. A samo jedno pitanje je bilo ključno. Ostala pitanja su bila bez veze.