GODINAMA NOSI TEŽAK TERET: Oglasio se bivši dečko Danijele Štajnfeld!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.03.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld kao svog silovatelja imenovala glumca Branislava Lečića, javnost u Srbiji veoma se uznemirila i brojne su reakcije. Sada je ovaj slučaj prokomentarisao i glumičin bivši dečko.

RepublikaFoto: Printscreen
Danijela Štajnfeld

 Prema navodima "Njujork tajmsa" koji je objavio potresnu Danijelinu ispovest o silovanju, njen nekadašnji dečko je Franc Štefan Gadi. On se i lično po objavljivanju ove priče oglasio na društvenim mrežama.

 

-Gotovo nikad ne objavljujem ništa lično na Tviteru, ali Danijela već devet godina nosi užasan teret nasilja koje je preživela. Molim vas, pročitajte ovo - napisao je nekadašnji emotivni partner Danijele Štajnfeld na svom zvaničnom Tviter nalogu.

U tekstu "Njujork" tajmsa se navodi da je Danijela Štajnfeld u vreme kada je doživela seksualno nasilje bila u vezi s Francom Štefanom Gadijem, te da ga je obavestila o tome da ju je silovao “stariji čovek” s kojim je igrala u predstavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

25.03.2021 19:19

A bila je tako lepa, srećna i vesela. Baš mi je žao što joj se to dogodilo. Silovatelj na sud, pa u zatvor!