BRANISLAV LEČIĆ TVRDI DA JE NJEGOVA ŽENA ZNALA ZA DANIJELINE PLANOVE: Nina je sve to gledala i sve zna jako dobro!

Autor:

Zabava

25.03.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić u toku jučerašnjeg dana obratio se naciji video-snimkom u kom je molio Danijelu Štajnfeld da negira sve što je kazala Višem javnom tužilaštvu i da kaže istinu, tvrdeći da ona i on nikada nisu imali ljubavni odnos.

RepublikaFoto: prntscreen
Lečić tvrdi da je njegova tadašnja žena znala za Danijeline planove...

Glumac je sve vreme tokom video intervjua tvrdio da ga je javnost prerano osudila, kao i da nije kriv za Danijeline optužbe. On je negirao da je sa Štajnfeldovom ikada imao bilo šta osim kolegijalne saradnje na predstavi "Dnevna zapovest".

Glumac je poručio koleginici da kaže istinu i da prizna da među njima nije bilo ničega kao što se ništa nije desilo ni u predstavi u kojoj ona glumi osobu zaljubljenu u njega. 

Foto: instagram.com/branislavlecic
I Ninu spominje u snimku... Lečić i Radulovićeva

U jednom trenutku, Lečić je čak spomenuo i svoju bivšu suprugu Ninu Radulović i naveo je kao svedoka. On je podsetio da je Štajnfeldova izjavljivala da je nakon silovanja pobegla u Ameriku, dok Lečić tvrdi da je Danijela još 2011. godine imala plan da ode u SAD i da je za to znala čak i njegova tadašnja supruga Nina.

- Bilo bi dobro da pustiš taj razgovor u celini da bi se videlo i da bi ljudi koje si spakovala da me kažnjavaju i anatemišu kao monstruma zaključili o čemu smo mi pričali, i s kojom pozitivnom energijom sam ja s tobom razgovarao i ti sa mnom, kao pravi prijatelji. Možeš misliti, da li je logično da ti ako si pobegla iz Srbije zbog silovatelja za kog kažeš da sam ja, razgovaraš četiri godine kasnije s njim tako srdačno, tako prijatno s takvim posvećenjem, a desilo ti se tako nešto. I da li je logično da kažeš da si oterana iz Srbije i da takvu priču prodaš svima zbog toga što sam ja taj razlog tvog odlaska u Ameriku, kad svi koji su radili predstavu pa i samo pozorište, i ja lično, i moja žena koja je gledala sve to zna jako dobro da si govorila da odlaziš u Ameriku. Zbog čega ovo, ova konstrukcija? Ti verovatno imaš svoje razloge i ja to neću dovoditi u pitanje, ali ja moram zbog optužbi koje si učinila da se branim- između ostalog je izjavio Lečić.

RepublikaFoto: printskrin
Sve objasnila u Višem javnom tužilaštvu... Danijela Štajnfeld

Podsećanja radi, Danijela Štajnfeld optužuila je Branilsava Lečića za silovanje koje se, prema njenim rečima, dogodilo 7. maja 2012. godine kada ju je povezao autom u nepoznatom pravcu, a zatim napastvovao na obroncima Beograda. Ona je četiri godine kasnije snimila razgovor s njim koji je predala Višem javnom tužilaštvu, a sada se čeka veštačenje tog snimka.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lala

25.03.2021 11:22

Ode Leka... A sta da kaze bivsa supruga, majka njegovog deteta!? Sem da ga brani, ili ostade bez alimentacije jer ce on ostati na prosjackom stapu.

Odgovori 13 5
Čavka

25.03.2021 19:55

Ovaj utiče na žrtvu preko medija- I na svedoke. Kako je moguće da mu se ovo omogućava i dozvoljava?

Odgovori 11 0
Venus

06.04.2021 15:56

Odličan je glumac, čak i u ovakvim situacijama.